top of page
Groot publiek
Bedrijfsbezoek Hunting Demasure
Bedrijfsbezoek Hunting Demasure

do 01 jun

|

Avelgem

Bedrijfsbezoek Hunting Demasure

Graag nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek aan Hunting Demasure, gelegen in het mooie Avelgem. Lien en Bart Demasure ontvangen ons in hun toonaangevend bedrijf in de jachtsector. Tijdens uw bezoek krijgt u de kans om hun faciliteiten te zien en verschillende onderdelen van de jacht te leren

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

01 jun 2023, 19:30 – 22:30

Avelgem, Oudenaardsesteenweg 178, 8580 Avelgem, België

Over het evenement

Graag nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek aan Hunting Demasure, gelegen in het mooie Avelgem. 

Lien en Bart Demasure ontvangen ons in hun toonaangevend bedrijf in de jachtsector.

Tijdens uw bezoek krijgt u de kans om hun faciliteiten te zien en verschillende onderdelen van de jacht te leren kennen. Sinds 2013 staan Lien en Bart met enorm véél passie in de winkel.

Het bedrijfsbezoek vindt plaats op 1 juni om 19:30u. Het adres van Hunting Demasure is Oudenaardsesteenweg 178, 8580 Avelgem.

Programma:

 • 19:30h ontvangst
 • 19:45 Start rondleiding Hunting Demasure
 • 20:30  Netwerk event met glaasje en een hapje
 • 22:30 Einde

We kijken er naar uit om u te verwelkom op dit event.

Tickets

 • Gold Partner

  4 ENTREE’S voor onze Business- en Netwerking Events NAAM & LOGO op website A-ntrepreneurs (incl. verwijzing naar uw bedrijfswebsite) NAAM & LOGO op groot scherm op alle netwerk evenementen NAAM & LOGO op alle event uitnodigingen en uitnodigen Algemene vergaderingen BANNER van uw bedrijf op de evenementen (zelf te bezorgen) Je ontvangt u een kortingscode voor de volgende events. Voor het bedrijfsbezoek aan Hunting Demasure ben je automatisch ingeschreven met 4 personen

  € 500,00
  Verkoop geëindigd op
 • Zilver Partner

  2 ENTREE’S voor onze Business- en Netwerking Events NAAM & LOGO op website A-ntrepreneurs (incl. verwijzing naar uw bedrijfswebsite) NAAM & LOGO op alle event uitnodigingen Je ontvangt u een kortingscode voor de volgende events. Voor het bedrijfsbezoek aan Hunting Demasure ben je automatisch ingeschreven.

  € 250,00
  Verkoop geëindigd op
 • Brons Partner

  2 ENTREE’S voor al onze Business- en Netwerking Events NAAM & LOGO op website A-ntrepreneurs Na overschrijving ontvangt u een kortingscode voor de volgende events. Voor het bedrijfsbezoek aan Hunting Demasure ben je automatisch ingeschreven.

  € 150,00
  Verkoop geëindigd op
 • Event Hunting Demasure

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page