top of page
our-tobacco-slide-2.jpg
Comedy Night
Comedy Night

do 06 jul

|

Avelgem

Comedy Night

Graag nodigen we u uit voor een hilarische comedy night. Master of Ceremony (MC) Stijn Verdegem zorgt voor de lijm tussen Vincent Voeten en Johnny Trash.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

06 jul 2023, 19:30 – 23:30

Avelgem, Scheldelaan 6, 8580 Avelgem, België

Over het evenement

MC Stijn Verdegem:

Stijn Verdegem (°1991) is Stand-up comedian, Master of Ceremony (MC), improvisatie acteur en allround brenger van humor. In 2017 begon hij met comedy als vaste waarde in de Villa Volta Comedy Club te Gent. Dit succes mocht hij later verder zetten in lokale kroegen doorheen Vlaanderen.

Stijn genoot van een cursus bij Bas Birker en werd gekozen door Steven Mahieu om deel uit te maken van zijn ‘Young ones’ on tour in 2018. Daarnaast houdt hij zich bezig met de podcast ‘De Marginale Geleerden’ en improvisatietheater bij Improcessie. Als improvisatie acteur en MC is Stijn een geliefde gast op o.a Comic-Con en Elftopia Fantasy Fest. De voorbije jaren deelde Stijn het podium met menig grote namen uit het comedy-circuit.

Winnaar van een biermand op de JSK Comedy Cup (2018), publieksprijs en 7 bakken Brugse Zot op de Commeere Comedy Cup (2018) , halve finalist van de Radio 2 Humorklas (2018), finalist van de NRJ Open Mic (2019) en dit jaar nog een halve finalist in Humo's Comedy Cup.

En ongetwijfeld een winnaar van uw hart.

Johnny Trash:

In het Rock- en Countrymileu kent men hem als een gedreven muzikant en een getalenteerd zanger. TV-kijkend Vlaanderen kent hem dan weer van het VTM programma Belgium’s Got Talent, waar hij een onvergetelijke beurt maakte met z’n komische nummers. Zijn onafscheidelijke cowboyhoed siert echter niet enkel uw TV-scherm en allerlei rockfestivals, hij is ook een veelgevraagd comedian op de Vlaamse comedy podia. In die 5 jaar als comedian schopte hij het tot in de finales van o.a. het Cabaret Concours Vlaanderen, Humo’s Comedy Cup en dus ook het voorgenoemde Belgium’s Got Talent. Jawel, die JOHNNY TRASH is een man van vele werelden. De goedmoedige cowboy van het Vlaamse Lied. Maar met een scherpe kijk op een net àndere realiteit. Hij toert het hele land door met een comedy show die draait rond zijn liedjes, KleinKunstComedy aldus hemzelve. Origineel is hij al zeker, met zijn bizarre kijk op o.a. het leven, op vooroordelen, reizen en vooral op eten sleept hij z’n publiek mee in een verrassende mix van humor en muziek met een hoek af. Met het grootste gemak schiet hij met humoristische anekdotes afgewisseld met nummers zoals “Bicky Cheese” en “Vlaand'renland”. Hij begeleidt zichzelf op gitaar. Of omgekeerd. Want ook dat is mogelijk in de wereld van Johnny Trash.

Vincent Voeten:

Vincent Voeten staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Met comedians Jimmy Carr en Anthony Jeselnik als grote voorbeelden ontwikkelde hij snel zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling.

In 2017 schopte hij het al tot in de finale van de Lunatic Comedy Award en in datzelfde jaar werd hij als winnaar gekroond van de Utrechtse Comedy Talent Award – de grootste stand-up wedstrijd van Nederland. Hij werd vervolgens opgepikt door Jens Dendoncker en tourde als Young One met Michael Van Peel en als support voor Alex Agnew.

​Op 13 maart 2022 won hij de 13de editie van Humo's Comedy Cup. Daarover schreef De Standaard:

'Maar dat ruim een kwart van zijn materiaal landde op een punchline over een vrouw die dik of lelijk was, en die vermoord, mishandeld of verkracht werd, viel wel op.'

Naast stand-up comedy schreef Vincent ook mee aan programma's zoals De Slimste Mens ter Wereld, Geubels en de Belgen en Is er een dokter in de zaal?

Vincent Voeten, not for the faint of heart.

Programma:

18:30 Onthaal met food

19:45 Plaats nemen

20:00 Start mc Stijn Verdegem

20:10 Start Johnny Trash 45' - Try-out "Trash Brengt Cash"

21:00 Pauze met zoet

21:30 Einde pauze

21:40 Start mc Stijn Verdegem

21:50 Vincent Voeten 45' - Try-out "SMAAD"

22:35 Drinks en netwerk 

23:30 Closing

Tickets

  • Comedy Night

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page