top of page
Comedy Night A-ntrepreneurs

wo 14 jul.

|

Zomerplein Avelgem

Comedy Night A-ntrepreneurs

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

14 jul. 2021 19:00 – 23:30

Zomerplein Avelgem, Scheldelaan 6, 8580 Avelgem, Belgium

Over het evenement

De vrijheid komt bijna in zicht. Nu we bijna Covid-19 onder controle hebben is het tijd voor ontspanning. 

A-ntrepreneurs organiseert voor zijn leden een gratis comedy night met 2 kleppers,  Hans Cools en Steven Mahieu

Hans Cools, schrijnwerkerszoon uit het West-Vlaamse Lichtervelde, is up and coming in de Vlaamse comedy. In 2018 besloot hij zich in te schrijven voor Humo's Comedy Cup, zonder voordien ooit aan comedy gedaan te hebben. Hij verzamelde wat vrienden rond zich, richtte een camera op zichzelf en deed waar hij goed in is: vragen stellen die u zich nog niet gesteld had en daar lachsalvo's voor in ruil krijgen.

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en steeds maar groeiend publiek. Zijn debuut ‘MAHIEUSTUEUS’ won de jury- én publiekprijs op Humorologie. Zijn volgende, ‘Maniak’, bevestigde met vier sterren in alle pers. Drie jaar later leverde hij ‘Zonder Filter’ af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van “het beste wat hij al gemaakt heeft”.

Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Dat doet hij dan ook met verve in zijn vierde zaalshow 'Full Contact Tour'. Je zal Steven niet snel op televisie zien of in een of andere videoblog. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Comedy Night Partner ticket

  € 0,00

  Tickets bestemd voor onze leden van de Algemene vergadering en onze partners: Leden AV, brons en zilver partners hebben recht op 2 tickets Gouden partners hebben recht op 4 tickets

  € 0,00

  0

  € 0,00

 • Ticket Comedy Night

  € 20,00

  Partners van A-ntrepreneurs kunnen hun gratis ticket nog reserveren via info@a-ntrepreneurs.com

  € 20,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page